Instructiuni de folosire Goji Cream

Crema Goji - informații generale și proprietăți

Tipul instrumentului:

cremă de față

Volum:

50 ml / 1 ambalaj

Aplicație:

pentru exterior

Scop:

Antirid

Echipa principală:

Extract de fructe de padure Goji,

Semințe de struguri și ulei de jojoba

Crema Goji este o cremă antirid pe bază de ingrediente naturale de origine vegetală. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Pentru față, zona ochilor, gât și decolteu. Promovează regenerarea celulelor pielii, energizează și elimină semnele de oboseală, combate eficient ridurile și blochează aspectul acestora, restabilește elasticitatea. Compoziția nu conține sulfați. Calitatea înaltă a cremei este confirmată de un certificat internațional de conformitate, iar eficacitatea acesteia este confirmată de rezultatele pozitive ale studiilor clinice și de numeroasele recenzii ale consumatorilor.

Cremă antirid - domenii de aplicare:

 • riduri de vârstă profundă și pierderea fermității pielii
 • Petele de vârstă, tonul neuniform al pielii, porii măriți
 • imită ridurile de lângă ochi, pe obraji, pe frunte și pe puntea nasului
 • Erupție pe față, puncte negre, acnee, inflamație
 • se simte strâns, uscat și deshidratat
 • pleoape căzute, sindrom de oboseală
 • piele slăbită pe gât, bărbie, decolteu
 • a crescut activitatea glandelor sebumice - ten gras.

În afară de motivele enumerate, această cremă este baza perfectă de machiaj ultra-ușoară. Datorită formulei sale inovatoare, este potrivit pentru toate tipurile de piele. Uscată, grasă, normală sau mixtă - crema goji este la fel de benefică pentru fiecare fată și femeie de toate vârstele.

Important de știut! Rezultatul cel mai pozitiv este doar aplicarea corectă a cremei. Fiecare pachet de cremă conține instrucțiuni de utilizare și informații despre contraindicații. Producătorul vă recomandă să vă familiarizați cu acesta înainte de al utiliza pentru prima dată.

Instrucțiuni pentru utilizarea cremei goji - recomandări, contraindicații

Aplicarea unei creme antirid - doar la prima vedere pare o procedură simplă care nu necesită cunoștințe. Dar dacă doriți să obțineți un rezultat semnificativ în cel mai scurt timp, este mai bine să stăpâniți câteva abilități de bază și reguli pentru aplicarea cremei pe față:Instrucțiuni despre cum să aplicați corect crema anti rid Goji Cream cu fructe de goji

 • Curăță-ți pielea de produse cosmetice și alte impurități. Nu ștergeți fața uscată - o față ușor umedă va absorbi crema mult mai repede și
 • activat
 • Apăsați o cremă de mazăre pe degetul arătător și mijlociu și așteptați câteva secunde până când crema se încălzește ușor la temperatura corpului
 • Apoi, atinge ușor toată pielea feței cu două degete. Trebuie să începeți cu fruntea, apoi pielea din jurul ochilor, nasului și obrajilor. Barbă largă, gât și decolteu. Acest lucru va conduce crema în piele fără a o întinde.
 • După aplicarea cremei, așteptați 15 minute - 1, 5 ore dimineața - înainte de culcare. Ștergeți resturile de cremă cu o cârpă uscată.

Acordați atenție imaginii. Săgețile arată direcția corectă în care se aplică crema antirid și alte modificări legate de vârstă.

Nu există contraindicații pentru crema Goji. Excepția este o intoleranță individuală rară la una dintre componentele cremei.

Fii atent! Feriți-vă de falsuri. Puteți cumpăra crema originală doar în România de pe site-ul oficial.