Recenzii despre Goji Cream

 • Maria
  Crema grozavă. Își face treaba perfect. De mai bine de o lună folosesc regulat dimineața și seara cu crema de goji. Sunt foarte mulțumit de aplicație! Umflăturile de sub ochi și liniile profunde de expresie au dispărut. La muncă și acasă toată lumea a observat cum mă transformam și deveneam mai atractiv! Recent am comandat în mod repetat crema, aștept livrarea.
  Goji Cream
 • Ioana
  Nu-mi pare rău pentru banii cheltuiți. Crema se aplică ușor și se absoarbe rapid. După prima aplicare, pielea părea să revină la viață. O folosesc de peste șase luni. Recent am făcut o fotografie comparând înainte și după utilizarea cremei goji. Nu există linii de expresie anterioare lângă ochi și obraji. Gâtul și decolteul sunt mai strânse și arată mai tinere.
  Goji Cream
 • Ioana
  Alegeți crema goji ca bază naturală pentru machiaj și pentru a evita ridurile profunde. Nu m-am înșelat în alegerea mea. Hidratează, hrănește, uniformizează tenul și îndepărtează imperfecțiunile. Eu folosesc crema in fiecare zi. Câteva luni mai târziu, am observat că ridurile de pe frunte erau practic dispărute. Sunt mulțumit de rezultat.
  Goji Cream
 • Viorica
  Am ajuns la concluzia că Goji Cream este o excelentă cremă antirid la un preț accesibil. Se absoarbe rapid și bine. Pielea nu devine grasă, dar în același timp nu este uscată. Crema hidratează, fermifică, îndepărtează și previne formarea ridurilor. Nu există senzație de etanșeitate după utilizare. Aroma placuta. Recomanda!
  Goji Cream
 • Ana
  La recomandarea unui cosmetician, am atras atenția asupra Goji Cream. Utilizarea nu a dezamăgit. Dimpotrivă, a depășit toate așteptările. Anterior, trebuia să utilizați mai multe instrumente în același timp. Crema goji combină tot ce am nevoie - îngrijirea conturului ochilor, baza de machiaj, cremă hidratantă dimineața și cremă regeneratoare de față seara.
  Goji Cream
Evaluarea utilizatorilor Goji Cream
5
28