Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream la Tulcea România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți comanda crema goji originală numai de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă goji reală - după cum o puteți obține de pe site-ul oficial al Tulcea

primește

Pentru o comandă reușită pe site-ul oficial în formularul de comandă, trebuie să furnizați numărul de telefon și numele dvs. în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback și clarificați detaliile comenzii pentru livrare rapidă. Și într-o oră, managerul companiei vă va suna și vă va oferi detaliile livrării, precum și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial de 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plata numai după primirea coletului prin ramburs prin poștă sau curier.

Cum să cumpere la Tulcea Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Costuri 159L - Completați formularul. Puteți obține crema la campania La Tulcea

comanda

Promoție! Comandați astăzi și primiți o reducere de 50%. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Completați un formular simplu de comandă de pe site și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. la
  3. Lăsați-vă specialistul să vă sfătuiască gratuit pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. În 2-7 zile acceptați comanda și plătiți numai după ce aveți la Tulcea
  5. primit

Vă rugăm să rețineți că costul expedierii unui colet prin curier la adresa pe care o furnizați poate varia în funcție de oraș. Când primiți coletul, puteți plăti comanda. La confirmarea comenzii dvs. , vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Tulcea, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.

Recenzii despre Goji Cream la Tulcea

  • Ana
    La recomandarea unui cosmetician, am atras atenția asupra Goji Cream. Utilizarea nu a dezamăgit. Dimpotrivă, a depășit toate așteptările. Anterior, trebuia să utilizați mai multe instrumente în același timp. Crema goji combină tot ce am nevoie - îngrijirea conturului ochilor, baza de machiaj, cremă hidratantă dimineața și cremă regeneratoare de față seara.
    Goji Cream