Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream în Baia Mare România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți achiziționa crema originală Goji doar de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă goji reală - cum să obțineți o reducere în Baia Mare

comandat

Dacă doriți să cumpărați cu o reducere, trebuie să vă introduceți numele și numărul de telefon în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback cu privire la sfaturile privind comanda și înregistrarea unei cereri de livrare la adresa dvs. Managerul companiei vă va suna în scurt timp și vă va spune detaliile livrării și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial al produsului 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plătiți numai după primirea livrării prin poștă sau curier.

Cum să cumpere în Baia Mare Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Preț 159L - Completați formularul pentru cei care doresc o cremă pentru campania din Baia Mare

doriți să primiți

Grăbiți-vă pentru a obține o reducere de -50%. Condițiile promoției sunt limitate. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Introduceți numele și numărul de telefon în formularul de comandă și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. a
  3. Managerul nostru vă va contacta pentru a confirma comanda și pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. În 2-7 zile veți primi prin poștă prin curier către casa dvs. (plata după primirea coletului) în Baia Mare

Vă rugăm să rețineți că costul expedierii unui colet prin poștă sau curier poate varia în funcție de oraș. Puteți plăti comanda după ce ați primit-o prin poștă sau curier. La confirmarea comenzii dvs. , vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Baia Mare, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.