Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream la Alba Iulia România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Crema originală Goji poate fi achiziționată numai prin intermediul site-ului oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă de goji reală - cum să o obțineți la un preț redus la Alba Iulia

primește

Pentru a obține un preț redus, introduceți numele și numărul de telefon în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback pentru a vă clarifica comanda și a aranja livrarea la adresa dvs. Managerul companiei vă va suna în scurt timp și vă va spune detaliile livrării și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial de 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plata pentru livrare după primirea coletului de la curier sau prin poștă.

Cum să cumpere la Alba Iulia Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Preț 159L - Completați formularul pentru o comandă reușită de cremă pentru campania La Alba Iulia

off

Publicitatea este limitată. Grăbește-te pentru a obține -50% reducere. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Completați un formular simplu de comandă de pe site și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. Specialistul în call center
  3. vă va contacta pentru a confirma comanda și pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. în termen de 2-7 zile de la primirea comenzii prin poștă la Alba Iulia

Vă rugăm să rețineți că costurile de expediere depind de distanța până la oraș. Plătiți comanda prin poștă la primire. La confirmarea comenzii dvs. , vă rugăm să furnizați adresa completă de preluare (cod poștal, România, Alba Iulia, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.