Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream la Sibiu România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți obține crema originală Goji doar de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă goji reală - cum să cumperi cu promoția curentă La Sibiu

Dacă doriți să cumpărați în formularul de comandă ca parte a promoției curente, furnizați numărul de telefon și numele de contact în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback pentru a vă sfătui și aranja livrarea. În următoarea oră, managerul vă va suna și vă va oferi detaliile livrării și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial al produsului 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plata coletului la primire.

Cum să cumpere la Sibiu Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Preț 159L - Completați formularul pentru a solicita o cremă pentru campania La Sibiu

pentru a obține

REDUCERE NUMAI ASTĂZI -50%, ai timp să cumperi la un preț mic. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Lăsați o cerere folosind formularul de comandă și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. la
  3. În 15 minute managerul vă va suna pentru a confirma comanda și a clarifica detaliile de livrare.
  4. Plasați o comandă în termen de 2-7 zile și primiți-o la timp la Sibiu

Vă rugăm să rețineți că costul expedierii unui colet depinde de distanța față de oraș. Puteți plăti comanda prin poștă sau curier la primire. La confirmarea comenzii, vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Sibiu, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.