Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream la Bacau România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți comanda crema goji originală numai de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă de goji adevărată - cum să o obțineți la oferta specială La Bacau

cumpără

Pentru a primi o ofertă specială, introduceți numele și numărul de telefon în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback și sfătuiți cu privire la comandă și livrare. O oră mai târziu, managerul companiei sună, dă detaliile de livrare și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial al produsului 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. După primirea coletului, trebuie să plătiți curierului sau prin poștă.

Cum să cumpere la Bacau Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Preț 159L - Completați formularul pentru o achiziție reușită de cremă pentru campania La Bacau

de la

Abia acum puteți cumpăra -50% reducere. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Completați o cerere de pe site și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. Operatorul
  3. vă va contacta pentru a confirma comanda și pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. În 2-7 zile veți primi la Bacău prin curier acasă (plata după primirea coletului)

Vă rugăm să rețineți că costul livrării prin curier la adresa pe care o furnizați poate varia în funcție de oraș. Plata se face numai după primirea coletului la adresa dvs. La confirmarea comenzii dvs. , vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Bacău, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.