Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream în Sovata România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Crema originală Goji poate fi achiziționată numai prin intermediul site-ului oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Real Goji Cream - Cum să cumpărați la prețul oficial în Sovata

Dacă doriți să îl obțineți la prețul oficial, trebuie doar să introduceți numărul de telefon de comunicare și numele dvs. în formularul de comandă onlinepe site-ul oficial. Așteptați feedback pentru a vă sfătui și a aranja livrarea rapidă. Și un reprezentant al companiei va suna în viitorul apropiat pentru a clarifica detaliile de livrare și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial de 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plata numai după primirea coletului prin ramburs prin poștă sau curier.

Cum să cumpere în Sovata Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Preț 159L - Completați formularul. Puteți comanda o cremă pentru acțiune în Sovata

Obțineți o reducere de -50%. Condițiile promoției sunt limitate. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Introduceți numele și numărul de telefon în formularul de comandă și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. a
  3. În termen de 15 minute, managerul vă va suna pentru a confirma comanda și pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. Plătiți mărfurile în Sovata
în termen de 2-7 zile de la primire

Vă rugăm să rețineți că costurile exacte pentru trimiterea unui colet prin curier la adresa dvs. pot diferi de cele din alte orașe. Puteți plăti comanda prin poștă sau curier la primire. Când vă confirmați comanda, vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Sovata, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.