Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream la Cluj România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți comanda crema goji originală numai de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă de goji reală - cum să o obțineți la reducerea actuală de -50% la Cluj

primește

Dacă aveți nevoie de o reducere de -50%, utilizați formularul de comandă și introduceți detaliile comenzii în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback pentru a răspunde la toate întrebările dvs. despre livrare. O oră mai târziu, managerul companiei sună, dă detaliile de livrare și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial al produsului 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plata coletului prin ramburs la curier sau prin poștă.

Cum să cumpere la Cluj Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Preț 159L - Completați formularul. Puteți folosi o cremă pentru acțiunea La Cluj

comanda

Promoție! Cumpărați 50% reducere. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

 1. Lăsați o solicitare pe site folosind formularul de comandă și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
 2. la
 3. Așteptați ca consultantul de afaceri să sune și să accepte detaliile pentru a clarifica detaliile de livrare.
 4. În 2-7 zile acceptați comanda și plătiți numai după ce aveți la Cluj
 5. primit

Vă rugăm să rețineți că prețul pentru livrare depinde de distanța până la oraș și de plata pentru comanda prin poștă. La confirmarea comenzii dvs. , vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Cluj, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.

Recenzii despre Goji Cream la Cluj

 • Ioana
  Nu-mi pare rău pentru banii cheltuiți. Crema se aplică ușor și se absoarbe rapid. După prima aplicare, pielea părea să revină la viață. O folosesc de peste șase luni. Recent am făcut o fotografie comparând înainte și după utilizarea cremei goji. Nu există linii de expresie anterioare lângă ochi și obraji. Gâtul și decolteul sunt mai strânse și arată mai tinere.
  Goji Cream
 • Viorica
  Am ajuns la concluzia că Goji Cream este o excelentă cremă antirid la un preț accesibil. Se absoarbe rapid și bine. Pielea nu devine grasă, dar în același timp nu este uscată. Crema hidratează, fermifică, îndepărtează și previne formarea ridurilor. Nu există senzație de etanșeitate după utilizare. Aroma placuta. Recomanda!
  Goji Cream