Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream în Satu Mare România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți comanda crema goji originală numai de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă de goji reală - cum să o obțineți ca parte a campaniei actuale din Satu Mare

comandat

Pentru o posibilă achiziție ca parte a promoției curente, trebuie să introduceți informațiile de contact în formularul de comandă online de pe site-ul oficial în formularul de comandă. Așteptați feedback pentru livrare rapidă și sfaturi. Managerul companiei vă va suna în scurt timp și vă va spune detaliile livrării și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial al produsului 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plătiți numai după primirea livrării prin poștă sau curier.

Cum să cumpere în Satu Mare Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Costuri 159L - Completați formularul pentru o achiziție reușită de cremă pentru campania din Satu Mare

din promoția

! Comandați astăzi și primiți o reducere de 50%. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Lăsați o solicitare pe site-ul nostru web și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. la
  3. Așteptați ca operatorul care vă va suna cât mai curând posibil să clarifice detaliile de livrare.
  4. Plătiți mărfurile în termen de 2-7 zile de la primire în Satu Mare

Vă rugăm să rețineți că prețul exact pentru trimiterea unui colet prin poștaș la adresa dvs. poate varia în alte orașe. Plătiți numai după ce ați primit coletul de la curier sau poștă. La confirmarea comenzii dvs. , vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Satu Mare, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.