Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream la Oradea România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți obține crema originală Goji doar de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă de goji reală - cum să cumperi Oradea la cel mai mic preț

Dacă doriți să cumpărați la cel mai mic preț, vă rugăm să lăsați o cerere pe site-ul web prin formularul de comandă, să introduceți numărul de telefon și numele dvs. în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback pentru a clarifica comanda și a aranja livrarea la adresa. Managerul vă va suna cât mai curând posibil și vă va clarifica detaliile de livrare, precum și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial de 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plata pentru livrare după primirea coletului de la curier sau prin poștă.

Cum să cumpere la Oradea Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Costuri 159L - Completați formularul pentru o posibilă primire a cremei pentru campania La Oradea.

Publicitatea este limitată. Grăbește-te să cumperi cu -50% reducere. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Completați un formular simplu de comandă de pe site și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. către
  3. Managerul nostru vă va suna în scurt timp pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. în termen de 2-7 zile plătiți comanda după primirea prin poștă sau prin curier la Oradea

Vă rugăm să rețineți că costul expedierii unui colet diferă de oraș. Plata se face numai după primirea coletului la adresa dvs. La confirmarea comenzii dvs. , vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Oradea, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.