Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream la Botosani România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți comanda crema goji originală numai de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă de goji reală - așa cum o puteți obține de pe site-ul oficial al Botosani

primește

Dacă doriți să comandați pe site-ul oficial în formularul de comandă, trebuie să furnizați numărul de telefon și numele dvs. în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback, clarificați cu dvs. detaliile comenzii și aranjați livrarea la adresa. Într-o oră, managerul vă va contacta pentru a clarifica detaliile de livrare și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial de 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plata se face prin ramburs la colet.

Cum să cumpere la Botosani Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Preț 159L - Completați formularul pentru cei care doresc o cremă pentru campania La Botosani

doresc să primesc promoția

! Cumpărați 50% reducere. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Lăsați o cerere în formularul de comandă și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. la
  3. Lăsați-vă specialistul să vă sfătuiască gratuit pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. În 2-7 zile acceptați comanda și plătiți numai după ce aveți la Botosani
  5. primit

Vă rugăm să rețineți că costul exact al trimiterii unui colet prin poștă la adresa dvs. poate varia în alte orașe. Plătiți numai după ce ați primit coletul de la curier sau poștă. La confirmarea comenzii dvs. , vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Botoșani, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.