Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream in Constanta România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți obține crema originală Goji doar de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Real Goji Cream - Cum să cumperi în Constanța la un preț redus

Pentru o comandă reușită la un preț redus, vă rugăm să furnizați numărul dvs. de telefon și numele pe formularul de comandă din formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback și oferiți răspunsuri la toate întrebările dvs. Managerul companiei vă va suna și vă va oferi detalii despre livrare și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial al produsului 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plata numai după primirea coletului prin ramburs prin poștă sau curier.

Cum să cumpere in Constanta Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Preț 159L - Completați formularul pentru o achiziție reușită de cremă pentru acțiunea din Constanța.

Cumpărați cu o reducere de 50%. Condițiile promoției sunt limitate. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Completați formularul de comandă cu numele și numărul dvs. de telefon în câmpurile goale
  2. off
  3. Așteptați operatorul care vă va contacta cât mai curând posibil pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. La 2-7 zile de la primirea coletului, plătiți-l în Constanța

Vă rugăm să rețineți că costul livrării de către poștaș la adresa specificată poate diferi în diferite orașe. Puteți plăti comanda prin poștă sau curier la primire. La confirmarea comenzii dvs. , vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Constanța, strada, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.