Întinerire facială, măști de față

Starea pielii este influențată de mulți factori, inclusiv mediul, stresul, dieta nesănătoasă, lipsa cronică de somn și mulți alții. Primele semne ale îmbătrânirii apar de la vârsta de 30 de ani. Cu cât ai grijă mai devreme de sănătatea pielii tale, cu atât mai mult te va încânta cu tinerețea și frumusețea sa.

Metodele de întinerire a feței fără intervenție chirurgicală, adică în saloanele de înfrumusețare, includ: mezoterapie, întinerire foto, întinerire cu laser a feței, întinerire cu elos, termage, întinerire cu ozon și măști speciale. Aproape toate metodele de întinerire facială fără intervenție chirurgicală vizează refacerea fibrelor de colagen. Colagenul este o proteină care stă la baza tuturor straturilor pielii. Această bază menține pielea în ton și vă permite să mențineți elasticitatea și tinerețea feței.

Mezoterapia este introducerea de preparate speciale (substanțe bioactive) în pielea feței. Aceste microinjecții ajută la întinerirea pielii feței. Această metodă de întinerire a feței este utilă în special pentru restabilirea conturului și eliminarea bărbiei duble.

Întinerirea feței

Întinerirea fotografiilor. Această metodă modernă de întinerire a feței se bazează pe utilizarea pulsurilor intense de lumină. Această metodă s-a dovedit a fi absolut netraumatică, nedureroasă și fără efecte secundare. Aceasta este cea mai blândă metodă de întinerire non-chirurgicală a feței și, în plus, nu necesită mult timp. Cu toate acestea, ședințele foto de întinerire sunt contraindicate persoanelor cu pielea închisă la culoare, femeilor însărcinate, cu tulburări de sânge, piele și boli oncologice.

întinerirea facială cu laser. În timpul procedurii, laserul afectează atât straturile exterioare, cât și cele interioare ale pielii. Sub acțiunea laserului, acesta îmbunătățește semnificativ circulația și metabolismul. Ca urmare, compoziția celulară a pielii este reînnoită, ceea ce duce la o creștere a elasticității și un ten mai bun.

Elos întinerirea feței este una dintre cele mai moderne și revoluționare metode. Esența sa constă în utilizarea metodelor combinate de întinerire - impulsuri de lumină și energie electrică de înaltă frecvență. În timpul procedurii, pacientul simte doar o ușoară senzație de furnicături. Reînnoirea stratului de colagen și astfel întinerirea feței este declanșată de pătrunderea profundă a impulsurilor în straturile pielii. Cu ajutorul tehnologiei de întinerire ELOS, este posibil să eliminați petele de vârstă, petele pielii și acneea și, de asemenea, să eliminați ridurile.

Thermage. Folosind radiații de înaltă frecvență care pătrund în straturile profunde ale pielii, temperatura țesutului pielii crește. Aceasta duce la formarea și reînnoirea elastanului și a colagenului și, în consecință, la întinerire.

Metodă de întinerire a pielii feței cu ozon. Ozonul stimulează metabolismul celular, iar microcirculația pielii ajută la reînnoirea țesutului subcutanat, ceea ce îmbunătățește semnificativ tenul și oferă un efect de întinerire. Ozonul este, de asemenea, utilizat prin injectare în majoritatea cazurilor, în zonele cu probleme.

Una dintre cele mai simple și în același timp foarte eficiente metode de întinerire a feței este utilizarea măștilor speciale anti-îmbătrânire. Ingredientele active ale măștii o hidratează și o hrănesc. Măștile sunt fabricate din produse naturale și chimic.

Metoda de întinerire a feței cu hirudoterapie. Lipitorile ajută la îmbunătățirea proceselor de metabolism prin care pielea este netezită și tenul este îmbunătățit. De asemenea, pielea este netezită datorită normalizării nivelului hormonal din organism. Acest lucru contribuie la o întinerire semnificativă a feței.

Cocktailurile cu acid hialuronic sunt folosite cu succes pentru întinerirea feței și a gâtului. Acest acid ajută la păstrarea umezelii în piele. Refacerea umezelii pierdute, acidul hialuronic îmbunătățește tonusul pielii, netezește ridurile și liniile fine, care întinerește semnificativ fața.

Există, de asemenea, metode chirurgicale pentru întinerirea feței:

  1. Exfolierea profundă constă în îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, se așteaptă o regenerare a celulelor pielii. Exfoliantul poate elimina acneea, ridurile fine, petele mici. Cu toate acestea, această metodă în sine este foarte traumatică și periculoasă.
  2. Peelingul chimic este o metodă de întinerire a feței prin îndepărtarea straturilor superioare ale pielii cu ajutorul diferiților acizi care se aplică pe piele într-un strat subțire în timpul procesului.
  3. În timpul intervenției chirurgicale plastice, excesul de piele este strâns și îndepărtat. Operațiile plastice procedurale se efectuează sub anestezie generală.
  4. Aplicarea biogelurilor. Biostimulanții sunt introduși în pielea feței și a gâtului și acționează activ asupra celulelor care produc colagen și elastină.
  5. Armare cu fire de aur. Aceasta este o metodă destul de modernă de întinerire a feței. în care pielea este strânsă, culoarea se îmbunătățește, ridurile dispar.

EXTINDEREA FĂCII ACASĂ

Dacă doriți să vă păstrați fața tânără cât mai mult timp posibil, va trebui să refuzați unele proceduri. De exemplu, prin luminarea sau îndepărtarea pistruilor. De asemenea, obiceiurile proaste nu fac nimic pentru a menține tinerețea. Fumatul, salturi frecvente în greutate - toate acestea fac pielea mai uscată, deshidratată și lăsată. Plajele la soare ar trebui făcute, de asemenea, cu mare atenție.

Procedurile de ridicare sunt necesare pentru întinerirea feței. Posibil și acasă, principalul lucru este să le faceți în mod regulat, altfel nu va exista niciun rezultat. Unele astfel de proceduri de strângere sunt masaj, comprese, spălare.

Întinerirea feței acasă cu masaj cu aură. Scopul masajului este de a încetini sau chiar a opri îmbătrânirea, datorită activării energiilor regenerative ale aurei și distribuției lor corecte. Stai pe loc, relaxează-te și închide ochii. Întoarce-te în gândurile tale și imaginează-ți cum erai când erai tânăr. Imaginați-vă că sunteți înconjurați de energia radiantă a tinereții. Frecați palmele împreună și începeți să masați aura feței pe verticală. Mâinile, palmele în față, aleargă vertical, după ce ați trecut fruntea, îndoiți mișcarea de jos în sus de-a lungul feței la o distanță de 1 până la 3 cm, cu brațele înapoi și apoi în lateral. În același timp, spuneți: sunt plin de energiile colosale inepuizabile ale tinereții. Evitați contactul fizic. Repetați exercițiul de 10 până la 20 de ori. Un masaj vertical al aura facială poate fi efectuat acasă în orice moment convenabil pentru dvs. Vertical Smoothing Aura Facial a fost folosit de mult timp pentru a ajuta la încetinirea îmbătrânirii.

Gimnastica facială este o metodă naturală de întinerire a feței la condițiile de casă, proceduri cosmetice scumpe și chiar înlocuirea intervențiilor chirurgicale estetice. Dacă faceți câteva exerciții simple în fiecare zi, puteți netezi ridurile. Face pielea fermă și elastică și fața tânără. Iată câteva exerciții simple: trageți buzele înainte cu un tub și inspirați, apoi suflați obrajii și, respirați închis, buzele afară. Trageți obrajii la urechi - relaxați-vă. Trageți obrajii la ochi - relaxați-vă. Trageți maxilarul inferior înainte - reveniți la poziția normală. Mutați maxilarul inferior de la stânga la dreapta și invers. Creați un balon între buze și dinți, răsucindu-l mai întâi în sensul acelor de ceasornic, apoi în sens invers acelor de ceasornic. Fiecare exercițiu trebuie efectuat de mai multe ori. Vă puteți imagina singuri exercițiile. Cel mai important lucru este să o faci cu bună dispoziție în fiecare zi.

Masajul este unul dintre cele mai puternice remedii casnice pentru întinerirea feței. Cu ajutorul acestuia, puteți îmbunătăți semnificativ procesele metabolice din țesuturile masate și pentru a obține o circulație sanguină îmbunătățită - fluxul de sânge proaspăt și oxigenat. Există multe tipuri de masaje, personal ating ușor fața cu vârful degetelor, dar mă aplec înainte. În această poziție, sângele se repede spre față și eficacitatea masajului crește semnificativ.

Întinerirea feței acasă prin frecare de gheață. Congelați în cutii pentru decocturi de înghețată de ierburi: de exemplu gălbenele și pătrunjel (2 linguri de materii prime la 400 ml de apă clocotită). Începeți dimineața frecându-vă fața cu cuburi de gheață: mai întâi calendula, apoi pătrunjelul.

Întinerirea feței acasă cu apă topită. Adăugați sare pentru a topi apa măcinarea simplă la o rată de 5 grame pe litru și puțin oțet. Frecați soluția în pielea feței cu un masaj ușor. Apa topită este bine absorbită de corp și alimentează perfect celulele cu umezeala care le lipsește. După mai multe tratamente, pielea feței devine elastică, moale, delicată, capătă o culoare naturală vie, ridurile sunt netezite vizibil.

Compresele de contrast realizate din fierbere pe bază de plante sunt eficiente pentru întinerirea feței (de exemplu, mușețel, pelin). După ce înmuiați un prosop într-un bulion fierbinte, stoarceți-l și aplicați-l (ușor) pe față câteva minute, apoi aplicați un prosop înmuiat în bulion rece (apă). Și așa de 3-4 ori. Utilizați comprese de cel puțin trei ori pe săptămână.

Întinerirea feței în timpul somnului. Imaginați-vă cu 15-20 de tineri chiar înainte de culcare. Uită-te la fotografia ta înainte de culcare pentru a te ajuta să o vizualizezi. la vârsta potrivită. Cu această vedere trebuie să adormiți. Pentru trei luni de ore constante, veți arăta cu 5-10 ani mai tineri. În plus, organele interne încep să funcționeze și la o vârstă mai mică, adicăH. nu se întâmplă doar întinerirea feței, ci și întinerirea întregului organism.

De asemenea, puteți face o întinerire facială „informativă” acasă. Pentru a face acest lucru, ar trebui să cumpărați o nouă oglindă rotunjită de aproximativ 16 cm în diametru. Este necesar să turnați uniform ceva încolțit pe aceste boabe de oglindă. Când vă aplecați peste el, se recomandă să stați aproximativ cincisprezece minute. Această procedură este foarte eficientă, deoarece mugurii tineri sunt direcționați spre față, energia lor saturează pielea cu această energie, făcând-o mai tandră și mai tânără.

MASCHI PENTRU REJUVENIREA FACIALĂ

Nu există un produs de îngrijire a pielii mai bun decât măștile de casă. Principalul lucru este să le faci în mod regulat pe tot parcursul vieții. Principii de bază Aplicații:

  1. Măști de casă pentru întinerirea feței. Este necesar să efectuați cursurile de 1-3 ori pe săptămână timp de două până la trei luni (masca trebuie să fie confortabilă și potrivită pentru pielea dvs. ).
  2. Înainte de a aplica masca, trebuie să vă curățați bine fața.
  3. Nu folosiți niciodată masca pe buze și pe pielea din jurul ochilor.
  4. După aplicarea măștii de casă, cel mai bine este să vă întindeți pe canapea și să vă relaxați. Încercați să nu vorbiți până nu scoateți masca, astfel încât pielea de pe față să rămână nemișcată.
  5. Măștile de casă cu legume și fructe nu pot fi păstrate și trebuie utilizate imediat după preparare.
  6. Nu utilizați produse cosmetice - în special pulberi - timp de 2 ore după utilizarea măștii.
Măști de întinerire facială

Rețete pentru măști pentru întinerirea feței la domiciliu:

  1. Mască de miere pentru întinerirea feței. Strânge perfect pielea feței și conferă un efect de întinerire uluitor. Pentru tenul gras, o mască de miere este aplicată sub formă pură. Pentru tenul mixt și pielea normală, aplicați o mască formată din miere, făină și albuș de ou (ingredientele sunt amestecate 1: 1). Aplicați ușor masca pe față într-un strat mic timp de 15 minute. După aceea, scoateți cu atenție masca. Mierea este contraindicată în pielea uscată.
  2. mască de întinerire a feței. Se amestecă 1 lingură de ceai verde măcinat într-o râșniță de cafea cu 0, 5 linguri de pudră de cacao și se toarnă apă fiartă fierbinte (80 ° C) până se formează o pastă groasă, ușor uscată. Puneți rezultatul la răcit masa la o temperatură care să fie confortabilă pentru pielea feței și adăugați miere la mască, dacă masca este prea groasă, diluați-o cu apă sau ulei vegetal. De asemenea, puteți adăuga câteva picături din uleiul esențial preferat la mască, lămâie, suc și soluție de ulei de vitamina E. Amestecați totul până când este relativ uniform și aplicați masca finită pe pielea curată, ușor umedă. După 20 de minute, clătiți masca cu apă rece și aplicați o cremă hidratantă ușoară pe față și cremă.
  3. Măștile pentru întinerirea feței cu cafea și uleiuri esențiale sunt foarte eficiente. Penetrarea prin piele, cofeina favorizează descompunerea grăsimilor și conferă pielii un bronz ușor. Desigur, numai cafeaua trebuie consumată, nu imediat. Câteva picături de ulei de arbore de ceai sunt aplicate pe corp, masate și spălate.
  4. mască de întinerire a pepenelui galben. Efect întinerit, vitaminizat și hidratant. Pulpa de pepene galben este măcinată cu proporții egale de miere (floare mai bună), ulei de măsline și, dacă este posibil, tărâțe de migdale. Masca se spală la 20 de minute după aplicare.
  5. Mască de plante pentru întinerirea feței. Folosim frunze de patlagină, coacăze, căpșuni, tei și șarpe în cantități egale pentru producție. Măcinăm și amestecăm totul. Luăm 4 linguri din amestec și turnăm o cantitate mică de apă clocotită înainte de a obține terci. Când această pastă de plante medicinale se răcește, aplicați-o pe față și pe gât. Spălăm masca cu apă rece după 15 minute.
  6. Puneți jumătate de banană cu o furculiță, apoi adăugați o lingură de miere și două linguri de iaurt. Se amestecă bine și se aplică pe față. Clătiți cu apă caldă timp de 15-20 de minute.
  7. mască de mere pentru întinerirea feței. Un măr mic trebuie curățat, miez și ras fin. Se amestecă cu gălbenuș de ou, o linguriță de miere, o linguriță de ulei vegetal, o linguriță de oțet de mere. Aplicați amestecul pe pielea gâtului și a feței timp de 25-30 de minute.
  8. mască de întinerire a feței. Zdrobiți gălbenușurile unui ou cu 1 lingură de floarea soarelui caldă sau ulei de măsline, adăugați o jumătate de linguriță de suc de lămâie și aceeași cantitate de apă. Aplicați masca rezultată pe față în două straturi și păstrați-o uscată. Îndepărtați cu un tampon de bumbac înmuiat în apă caldă.
  9. mască de întinerire a feței. Puneți gălbenușurile unui ou cu 1 lingură de miere și 1 lingură de ulei de măsline. Aplicați în două până la trei straturi După 15-20 de minute, scoateți masca cu un tampon de bumbac înmuiat în apă caldă.
  10. Măști de kefir pentru întinerirea feței. Rețeta # 1. Măști de kefir pentru tenul gras. Bateți albușul de ou, adăugați 1 ceai, folosind o lingură de miere și 3 lingurițe de chefir, îl puteți amesteca și cu tărâțe de ovăz. Aplicați o mască pe pielea curățată anterior (cu excepția zonelor din jurul ochilor) lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute. Rețeta # 2. Măști de kefir pentru pielea uscată și normală. 2 linguri de chefir, amestecați cu 1 linguriță de ulei vegetal și adăugați jumătate din gălbenușul de ou bătut. Aplicați un strat subțire pe față și gât și clătiți cu apă caldă sau lapte după 20 de minute.
  11. Mască de întinerire a feței cu lut. Diluați sucul de portocale de lut albastru cambrian pe smântână groasă și aplicați un strat subțire pe față. După 20 de minute, spălați mai întâi cu apă caldă, apoi rece. Pielea capătă o culoare plăcută, ridurile sunt netezite, iar acneea și acneea dispar.
  12. O mască testată din gălbenuș de ou și 1 linguriță de uleiuri de in. După frecare completă, aplicați masa omogenă rezultată pe față și pe gât. Clătiți după 15 minute. Pentru un efect mai mare, vă puteți clăti fața cu mușețel.
  13. Mască de întinerire facială pe bază de roșii. 1 roșie, 1 gălbenuș de ou, 1 lingură de amidon trebuie măcinate bine până se formează o masă omogenă. Apoi aplică-l pe față. După 20 de minute, se spală cu apă caldă și apoi rece.
  14. Mască pentru întinerirea feței cu miere și caise. Este considerată cea mai bună mască capabilă să curețe porii feței. Adăugați 1 linguriță în pulpa unei miere de caise. Se amestecă bine și se aplică pe față. Durata procedurii este de 10 minute. Mai întâi clătiți cu lapte rece și apoi cu apă.
  15. Măști de întinerire a fulgi de ovăz. Rețetă numărul 1. Se toarnă o lingură de fulgi de ovăz cu apă fierbinte (2-3 linguri). Puneți fulgi de ovăz pentru o pulpă groasă. Când pasta s-a răcit, aplicați pe o față curățată (evitați zona ochilor). După 15-20 de minute, clătiți cu apă caldă. Rețeta # 2. Măști de fulgi de ovăz pentru pielea uscată. Două linguri de fulgi de ovăz măcinați, amestecați fulgii cu trei sau patru linguri de smântână sau lapte. După ce fulgii se umflă, adăugați câteva picături de suc de lămâie și aplicați masa pe față și pe gât. Depozitați 15-20 de minute, apoi clătiți masca. Rețeta numărul 3. Această mască este potrivită pentru toate tipurile de piele. Luați 1 lingură de fulgi de ovăz, suc de portocale proaspăt stors, miere. Amestecăm totul în aceleași proporții. Este mai bine să spălați masca cu mușețel. Această mască nu va funcționa dacă pielea dvs. este predispusă la alergii.
  16. Bateți proteina de pui într-o spumă puternică. Se adaugă 2 lingurițe de făină și 1 linguriță de miere. Frământați totul bine și aplicați 20 pe pielea curată. O astfel de mască trebuie spălată cu apă caldă.
  17. Se fierbe niște cartofi tineri (de preferință cu aburi) și se frământă bine în piure de cartofi și se amestecă cu 0, 5 căni de smântână. Aplicați uniform cald pe față. Se lasă să acționeze 20-25 de minute și se clătește cu apă caldă.
  18. Mască de făină de secară și gălbenuș de ou pentru întinerirea feței. Luați 1 lingură de făină de secară și frecați cu 1 gălbenuș de ou și 1 lingură de lapte, masca trebuie să obțină aceeași densitate ca smântâna. Totul se amestecă bine și se aplică pe față timp de 15 minute. Vă puteți spăla atât cu apă, cât și cu o infuzie slabă de ceai.
  19. Mască de gutui pentru întinerirea feței. Gutuia este un excelent compus anti-îmbătrânire. Pentru a pregăti masca, frecați ReifeQuitte și aplicați-o pe pielea curată. După 15-20 de minute, clătiți cu apă caldă și aplicați cremă hidratantă.
  20. mască de întinerire a feței. O linguriță de ceară de albine și două linguri de linguri de margarină cremoasă se topesc în abur în timp ce se amestecă. Adăugați o lingură de ulei de măsline, o linguriță de soluție de ulei de vitamina A și o lingură de lingură de ierburi proaspete rulate într-o mașină de tocat carne (în părți egale frunze de urzică, cenușă de munte, hamei, pătrunjel, coacăze, iasomie și petale de trandafir) și amestecați ușor. Amestecul se aplică pe pielea feței la fiecare două zile timp de 15-20 de minute. După aceea, rămășițele cremei se înmoaie cu un șervețel. Există 10 proceduri în total.

Măștile de întinerire la domiciliu sunt foarte benefice pentru piele. Saturați-l cu vitamine, înmuiați și îmbunătățiți tenul. Pielea devine mai proaspătă și arată mai bine. Vara, este indicat să faceți măști hrănitoare pe bază de legume și fructe.