Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream in Bucuresti România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți cumpăra crema originală Goji de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă goji reală - cum să o obțineți la cel mai mic preț din București

primește

Pentru o chitanță reușită la cel mai mic preț, vă rugăm să includeți numărul dvs. de telefon și numele pe formularul de comandă în formularul de comandă online de pe site-ul oficialAșteptați feedback și răspundeți la toate întrebările dvs. O oră mai târziu, managerul companiei sună, dă detaliile de livrare și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial al produsului 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Plata pentru livrare după primirea coletului de la curier sau prin poștă.

Cum să cumpere in Bucuresti Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Costuri 159L - În formularul de comandă, completați câmpurile cu numele și numărul de telefon pentru a comanda crema pentru campania din București

Pentru a obține

Grăbește-te să cumperi cu -50% reducere. Condițiile promoției sunt limitate. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Lăsați o solicitare pe site-ul nostru web și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. la
  3. Așteptați ca managerul companiei să sune și să aranjeze detaliile pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. În 2-7 zile plătiți coletul după primirea prin poștă sau curier în București.

Vă rugăm să rețineți că prețul de livrare diferă de oraș. Când primiți mesajul, puteți plăti comanda. Când vă confirmați comanda, vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, București, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.