Cremă de fructe de padure Goji

Goji Cream la Iași România

Cremă Goji Cream
159L318L
4.116

A comanda Goji Cream

O reducere -50%

Puteți achiziționa crema originală Goji doar de pe site-ul oficial al produsului. Feriți-vă de produsele contrafăcute pe site-uri web ale unor terțe părți!

Cremă goji reală - cum să cumperi la reducerea actuală -50% la Iași

Dacă trebuie să cumpărați cu o reducere actuală de -50%, vă rugăm să includeți numărul dvs. de telefon și numele în formularul de comandă în formularul de comandă online de pe site-ul oficial. Așteptați feedback pentru sfaturi cu privire la solicitarea de cumpărare. Și într-o oră, managerul companiei vă va suna și vă va oferi detaliile livrării, precum și ora primirii cremei.

Bonus frumos! Reducere -50% la prețul inițial al produsului 159L. Valabil în toată țara - România.

Fără plată în avans. Puteți primi livrarea de la un curier sau o puteți ridica la oficiul poștal.

Cum să cumpere la Iași Goji Cream

Goji Cream este o cremă antirid inovatoare pe bază de extract de fructe de goji. Dezvoltat pentru fete și femei cu vârsta de peste 22 de ani (fără restricții). Universal - pentru față, zona ochilor și decolteu. Volumul unui pachet este de 50 ml.

Preț 159L - completați formularul Puteți comanda crema pentru campania La Iași

comanda

Abia astăzi DISCOUNT 50%, comanda la un preț redus. Valabil în România pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Este foarte ușor să comandați o cremă folosind un formular special de pe site:

  1. Completați un formular simplu de comandă de pe site și introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile goale
  2. către
  3. Managerul nostru vă va contacta pentru a confirma comanda și pentru a clarifica detaliile de livrare.
  4. La 2-7 zile de la primirea coletului, plătiți Iași

Vă rugăm să rețineți că costul exact al expedierii unui colet prin curier poate varia în funcție de distanța până la oraș și de plata comenzii prin poștă. Când vă confirmați comanda, vă rugăm să furnizați adresa completă a destinatarului (cod poștal, România, Iași, stradă, numărul casei).

Crema Goji hidratează instantaneu și uniformizează tonul. Poate fi folosit ca bază de machiaj. Utilizarea regulată este anti-îmbătrânire. Ameliorează umflăturile și oboseala de sub ochi, netezeste ridurile și previne apariția acestora.